decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Ik ben Magda Verwey een medium, ervaren energiebehandelaar en gediplomeerd coach en trainer. Via mijn website wil ik laten zien en het gevoel overbrengen dat ik jou kan helpen om je eigen ik te (her)ontdekken.

Door verschillende technieken en methoden, die ik op de pagina methoden uitleg, behandel ik jou als je (door burnout, angsten of weinig zelfvertrouwen) fysiek en/of psychisch bent vastgelopen. Daarnaast maak ik gebruik van healing en coaching wat de behandeling compleet maakt.

Tijdens de behandelingen staan vertrouwen, warmte en liefde voor jezelf centraal. Heel belangrijk vind ik dat jij door mijn behandeling (ik noem dat vaak een ‘duwtje in de rug) weer verder kan met jouw leven. Mijn doel is om jou gebruik te laten maken van jouw eigen krachten om problemen op te lossen die jou in de weg staan en om de gebruikte technieken (tools) ook later in je leven toe te passen als dit nodig is.

Deze technieken bezit iedereen maar niet iedereen is zich daar van bewust. Ik help jou bij deze bewustwording.

Ik maak gebruik van een makkelijk aan te leren ademhalingstechniek, die zorgt dat het lichaam weer in balans komt. Door de rustige ademhaling treedt er ontspanning op. Healing gebruik ik om de diepere (totale) ontspanning te creëren.

Spanning zorgt ervoor dat je spieren strak aanvoelen, nek- en schouderklachten ontstaan en spieren vast komen te zitten. Je krijgt een hogere en snelle ademhaling, je hoofd zit vol en hoofdpijnklachten ontstaat. Je voelt je daardoor energieloos, fysiek en psychisch uit balans.

Ontspanning zorgt voor ruimte in je hoofd en dat je de dingen weer kunt overzien, je spieren zijn ontspannen, je voelt je energieker en heb een betere doorstroming van je lichaam.

Diepte-ontspanning is goed voor :
Hoofdpijn, nek- en schouderklachten
Burn-out
Slapeloosheid
Rugklachten
Buikklachten
Stress
Diverse vage kwalen
Familieomstandigheden

Blijvende spanning op je lichaam levert chronische klachten op!
Na verloop van ongeveer vier a vijf behandelingen merk je dat het resultaat oplevert. Ik geef eenvoudige oefeningen mee naar huis zodat het een blijvend resultaat oplevert.

Het gevoel van diepte-ontspanning is moeilijk te omschrijven, het is een kwestie van ervaren. Eenmaal diepte ontspanning ervaren, sta je bewuster in het leven en ga je bewuster met je lichaam om.

 

loading
×